Matrix Biolage – Exquisite Oil Line

Matrix Biolage Exquisite Oil je sada troch vlasových olejov s rôznym účelom. To, čo ich všetky spája je dizajn, ktorý je veľmi príjemný na pohľad. Plastové fľaštičky Exquisite Oil sú úzke a praktické, hoci ak by boli na strategických miestach zúžené, znížilo by sa tým riziko ich vyšmyknutia sa z rúk. Vlasové oleje v troch baleniach s rôznymi farbami (zlatá, ružová, hnedá) sú ozdobené kvetinovými motívmi primeranými k oleju, ktoré sú obsiahnuté v zložení (moringa, tamanu, monoi). Strieborný a čierny vrchnák s ľahkou pumpičkou robia tento produkt skutočne štýlovým a dodatočne uľahčujú jeho aplikáciu.

Orientálny štýl Matrix Exquisite Oil je viditeľný na prvý pohľad.

matrix-biolage-seria-exquisite-oilEXQUISITE OIL PROTECTIVE TREATMENT

Pre koho?
Vlasový olej pre všetky typy vlasov.

Matrix Biolage Exquisite Oil Moringa Oil Blend je hlavne komplex ingrediencii pre výživu a posilnenie vlasov. Ochranná formula najmä hydratuje vlasy na tej správnej úrovni, dodáva im hladkosť a zdravý lesk. Vlasový olej Exquisite Oil Moringa Oil Blend je prípravok, ktorý uľahčuje prácu s vlasmi, ako aj ich česanie a úpravu. Pramene sa nie len stávajú viditeľne jemnejšie, ale sú aj chránené pred škodlivými vplyvmi, napr. teplotami. To všetko vďaka kúre, ktorá v sebe spája silu troch olejov:

  •  makadamiový olej (Macadamia Ternifolia Seed Oil),
  •  argánový olej (Argania Spinosa Kernel Oil),
  •  moringový olej (Moringa Oleifera Seed Oil).

EXQUISITE OIL STRENGTHENING TREATMENT

Pre koho?
Posilňujúci vlasový olej pre jemné, krehké a slabé vlasy.

Veľké množstvo výhod na vlasoch zaručuje Matrix Biolage Exquisite Oil Tamanu Oil Blend, ktorého úlohou je vlasy posilniť. Ľahký olej sa dokonale vstrebá do vlasov, takže má vplyv aj na vlasové cibuľky. Exquisite Tamanu Oil posilňuje jemné a krehké vlasy, ale taktiež zlepšuje ich odolnosť voči všetkým možným poškodeniam. Exquisite Oil Strengthening Treatment hydratuje, zjemňuje a dodáva lesk vďaka jedinému exotickému oleju:

  •  tamanu olej (Calophyllum Inophyllum Seed Oil).

EXQUISITE OIL SOFTENING TREATMENT

Pre koho?
Zjemňujúci vlasový olej pre husté vlasy.

Hnedá verzia Matrix Exquisite Oil Monoi Oil je zjemňujúcim olejom pre husté vlasy, ktoré si vyžadujú správny prístup. Sú v ňom potrebné oleje so silnými účinkami, ktoré zjemňujú neposlušné a krepovatejúce vlasy. Exquisite Oil Monoi Oil Blend vyhladzuje povrch vlasov (uzatvára kutikuly), čo uľahčuje styling. Olej zabraňuje aj odstávaniu vlasov, robí ich pružnými a dodáva im lesk vďaka olejovému komplexu:

  •  rgánový olej (Argania Spinosa Kernel Oil),
  •  kokosový olej (Cocos Nucifera Oil),
  •  výťažok z gardénie tahitskej (Gardenia Tahtensis Flower Extract).

POROVNANIE – EXQUISITE OIL

Vlasové oleje z rady Matrix Biolage Exquisite Oil sú jednými z najľahších produktov pre starostlivosť o vlasy s prírodnou olejovou bázou. Bezfarebné formuly všetkých olejov Exqusite sú dosť tekuté, takže sa ľahko dávkujú pomocou praktickej pumpičky. Nezaťažujú vlasy. V tomto ohľade sa veľmi od seba nelíšia, takže celkovo sa dajú použiť na akýkoľvek typ vlasov.

Matrix Biolage Exquisite Oil je sada vlasových olejov, ktorých vlastnosti sú založené na exotických olejoch. V každom produkte je prítomný jeden olej (alebo výťažok ako v Monoi Oil) s hlavným účinkom a dodatočnými ingredienciami. Toto je najväčší rozdiel. Nanešťastie, obsahujú aj silikóny a alkoholy, ale také, ktoré sú menej škodlivé pre vlasy.

Použitie Matrix Biolage Exquisite Oil je v skutočnosti tiež rovnaké. Olejová kúra na vlasy sa môže použiť namiesto kondicionérov, napríklad pred umytím vlasov, ale aj ako stylingový prípravok. Toto je ďalšou výhodou sady vlasových olejov – Exquisite Oil od Matrix.